ua en ru

У Китаї чоловік з ножем напав на своїх співробітників, є жертви

У Китаї чоловік з ножем напав на своїх співробітників, є жертви Фото: напад з ножем (РБК-Україна)

Під час нападу в Китаї були вбиті 3 людини

У Китаї чоловік з ножем напав на своїх співробітників по роботі, є вбиті і поранені. Про це повідомляє AP, посилаючись на повідомлення поліції.

"В четвер вранці 3 людини були вбиті і 4 поранено в результаті нападу з ножем в центральному Китаї", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, люди піддалися нападу з боку 40-річного Ван Сяну в офісі, де він працював після розбіжностей між ним і його співробітниками. Так, після цього Ван відправився в місто, де став нападати на перехожих, перш ніж поліцейські його підстрелили.

Зазначимо, у Китаї заборонено приватне володіння зброєю, що робить ножі і саморобні бомби найпоширенішою зброєю в насильницьких нападах.

Подібні вбивства стали більш поширеними в Китаї, частково через невдачы в діагностиці психічних захворювань і стресу, викликаних швидкими соціальними і економічними змінами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у китайській провінції Шеньчжень в неділю ввечері невідомий напав з тесаком для м'яса на відвідувачів супермаркету. В результаті нападу дві людини загинули і дев'ять отримали поранення.