ua en ru

У Китаї чоловік з ножем напав на відвідувачів аптеки, є жертви

У Китаї чоловік з ножем напав на відвідувачів аптеки, є жертви Фото: чоловік з ножем напав на відвідувачів аптеки (РБК-Україна)

В результаті нападу загинули три людини, ще чотири отримали поранення

На півночі Китаю в провінції Хебей чоловік з ножем напав на відвідувачів аптеки, в результаті чого загинули три людини, ще чотири отримали поранення, передає Xinhua з посиланням на місцевих правоохоронців.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Уань близько 10:30 за місцевим часом. Нападника вдалося затримати. За даними поліції, в результаті нападу загинули три людини, четверо постраждалих досі перебувають у лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Китаї невідомий влаштував різанину в супермаркеті. Інцидент стався в китайській провінції Шеньчжень. Чоловік з тесаком для м'яса напав на відвідувачів супермаркету, в результаті чого дві людини загинули і дев'ять отримали поранення. За даними поліції, нападник був безробітним, мотиви нападу поки невідомі, проводиться кримінальне розслідування. Після гучних нападів в Китаї зробили більш жорсткими правила продажу ножів.