ua en ru

У Кіровоградській області під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка

У Кіровоградській області під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка Фото: пожежа (flickr.com/jerry_lake)

Тіло чоловіка було виявлено у житловому будинку

У Кіровоградській області під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка у житловому будинку. Про це йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.

Так, у місті Олександрія на території приватного домоволодіння була зафіксована пожежа. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було встановлено, що горять речі домашнього вжитку на великій площі у житловому будинку.

"Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка 1953 р.н", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що до гасіння пожежі залучались 10 чоловіків особового складу, 3 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону міста Олександрія.

Зазначено, що причина пожежі та загибелі громадянина не встановлені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що із початку 2018 року на пожежах в Україні загалом уже загинуло 95 людей. За даними відомства, на пожежах у житловому секторі українці гинуть і травмуються щодня.

Рятувальники зазначають, що найчастіше під час опалювального сезону пожежі в житловому секторі виникають унаслідок необережного поводження з пічним опаленням, через несправні побутові прилади та перенавантаження електромережі.

У зв’язку з цим в ДСНС закликали громадян завжди дотримуватися простих правил безпеки в побуті, дбати про належний протипожежний стан власних помешкань.