ua en ru

У Київській області на заводі стався вибух, є загиблий

У Київській області на заводі стався вибух, є загиблий Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Вибух стався на території цукрового комбінату

У Київській області в Узині на заводі стався вибух, внаслідок чого загинула одна людина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області у Facebook.

"В Узині, на території цукрового комбінату стався вибух. Встановлено, що вибуховий пристрій був викопаний на полі під час збирання цукрового буряка. Вибух боєприпасу стався від механічного пошкодження, коли працівник заводу пошкодив його лопатою", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок вибуху постраждав 49-річний чоловік, його з тяжкими травмами було направлено до лікарні. Втім, лікарям врятувати йому життя не вдалося.

"Під час проведення огляду території заводу інших вибухових пристроїв, або їхніх залишків, що не здетонували, вибухотехніки не виявили. З місця події вилучено деформовані металеві фрагменти різної форми та розмірів артилерійського снаряду часів Другої світової війни", - йдеться у повідомленні.

Київщина: в Узині, на території цукрового комбінату стався вибух. Загинула людина (ФОТО) Встановлено, вибуховий пристрі...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 6 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві внаслідок вибуху у квартирі житлового будинку у Солом’янському районі загинула жінка.