ua en ru

У Київській області в результаті ДТП загинула одна людина

У Київській області в результаті ДТП загинула одна людина Фото: ДТП

Ще одна людина була травмована

У Київській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинула одна людина, ще одна була поранена. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Київській області в Facebook.

"13 травня о 17:15 в оперативно-диспетчерську службу Баришівського району надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Центральна. На місце події виїхав черговий караул 24-ДПРЧ смт Баришівка", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, по прибуттю рятувальників було встановлено, що водій автомобіля ВАЗ 2110, рухаючись по вулиці Центральній в напрямку центру та не впоравшись з керуванням, зіткнувся з вантажним автомобілем Mercedes, який стояв на узбіччі біля магазину.

Так, в результаті зіткнення водій легкового автомобіля загинув на місці від отриманих травм несумісних з життям. Водія автомобіля ВАЗ 2110 і пасажира деблокували з авто. Пасажира доставили в Баришівську центральну районну лікарню з травмами грудної клітини і голови.

Внаслідок ДТП загинула одна людина, ще одна - отримала травми. 13 травня о 17:15 до оперативно-диспетчерської служби Б...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Київській області 15 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ДТП, що сталася 13 травня 2017 року, в Харкові загинули 4 людини, ще двоє були травмовані.