ua en ru

У Київській області підозрюваному у вбивстві роботодавця обрано запобіжний захід

У Київській області підозрюваному у вбивстві роботодавця обрано запобіжний захід Фото: поліція

Підозрюваний вбив свого роботодавця заради 50 тисяч гривень

Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого чоловіка, який завдав молотком майже 30 смертельних ударів по тілу свого роботодавця з метою заволодіти його майном. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

"За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі обвинувальний акт затвердежно та скеровано до суду для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні.

Установлено, що 29-річний рецедивіст, перебуваючи в приміщенні цеху пекарні, під час сварки зі своїм роботодавцем, молотком наніс потерпілій майже 30 ударів по різним частинам тіла.

Так, 58-річна жінка померла на місці від отриманих травм.

Відзначено, що після вбивства зловмисник сховав тіло у холодильнику пекарні, а потім викрав 5,5 тисяч гривень у роботодавця. Після того чоловік попрямував додому до потерпілої, звідки викрав 50 тисяч гривень.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів),ч. 2 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно), ч. 3 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно, поєднана із проникненням у житло), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що закарпатцям, затриманим у Києві з 6,5 кг вибухівки та боєприпасами, оголосили підозру за фактом підготовки до вчинення терористичного акту.