ua en ru

У Київській області чоловік на вантажівці переїхав п'яного односельчанина

У Київській області чоловік на вантажівці переїхав п'яного односельчанина Фото: ДТП (pixabay.com)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Київській області чоловік на вантажівці насмерть переїхав п'яного односельчанина. Про це йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

"50-річний чоловік напідпитку приліг відпочити у затінку під вантажівкою. У цей час односельчанин сів за кермо автомобіля "МАЗ" і поїхав у власних справах, навіть гадки не маючи, що смертельно травмував людину", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія сталася у селі Любарці у Бориспільському районі.

Повідомляється, що 50-річний місцевий житель прийшов у гості до свого кума, де чоловіки випивали, потім він пішов з двору і приліг під вантажівкою, яка була припаркована на узбіччі.

У той же час до власника вантажівки звернувся місцевий житель і попросив ключі від автомобіля, щоб поїхати у термінових справах. Чоловік не помітив, що під авто лежить односельчанин, його тіло виявила дружина власника автомобіля.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває", - йдеться у повідомленні.

Київщина: трагічна смерть під колесами. Чоловік вантажівкою переїхав свого односельчанина 50-річний чоловік напідпитку...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 25 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирській області зіткнулися два автомобіля, є загиблий.