ua en ru

У Київській області побили кандидата на пост голови сільради

У Київській області побили кандидата на пост голови сільради Правоохоронці проводять першочергові оперативно-розшукові заходи.

Постраждалий кандидат особисто звернувся в міліцію.

Співробітники Яготинського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень 39-річному кандидату на посаду голови одного з сільських рад району. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Київській області.

Постраждалий кандидат звернувся в міліцію із заявою про те, що його побили невідомі особи в кафе.

"Пізно ввечері в кафе, де відпочивав кандидат, між ним і відвідувачами виникла сварка. Словесна перепалка переросла в бійку, під час якої невідомі чоловіки завдали заявнику тілесні ушкодження у вигляді забиття м'яких тканин обличчя і гематоми лівого ока",- йдеться в повідомленні прес-служби.

За даним фактом слідчим відділом Яготинського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Зараз правоохоронці проводять першочергові оперативно-розшукові заходи.

Нагадаємо, вчора, 11 жовтня, невідомі жорстко кандидата у депутати Одеської міськради і його прихильників.