ua en ru

У Київській обл. злодій при спробі пограбувати магазин помер від втрати крові через поріз скла

У Київській обл. злодій при спробі пограбувати магазин помер від втрати крові через поріз скла Фото: міліція встановила причину смерті злодія у Переяслав-Хмельницькому

Чоловік отримав глибокі порізи в паху

В Переяслав-Хмельницькому Київської обл. при спробі пограбувати магазин від крововтрати помер чоловік, порезавшись про скло розбитого вікна. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Київській області.

Повідомляється, що в чергову частину Переяслав-Хмельницького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що на одній з вулиць міста виявлено тіло невідомого чоловіка з кривавою раною нижньої частини тіла.

"На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 41-річний місцевий житель. Чоловік лежав на тротуарі, біля магазину, де було розбито скло. З'ясувалося, що чоловік розбив віконне скло і намагався проникнути в магазин. Але отримав глибокі порізи пахової частини тіла і помер від великої крововтрати поблизу торгового приміщення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в травні 2015 р. МВС відзначило збільшення числа пограбувань магазинів в Києві.