ua en ru

В київському суді підсудний помер від інфаркту

В київському суді підсудний помер від інфаркту Фото: Оболонський районний суд Києва

Тіло направлено на судово-медичну експертизу

У залі судових засідань Оболонського районного суду Києва у вівторок, 28 липня, від обширного інфаркту помер фігурант у справі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в м. Києві.

Як повідомляється, сьогодні підсудного, який притягується до кримінальної відповідальності за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, привезли на судове засідання Оболонського районного суду.

"Коли чоловік знаходився в залі суду, йому несподівано стало погано. Конвойні негайно викликали медиків. Карета швидкої допомоги прибула швидко, однак врятувати підсудного не встигли - він помер. Лікарі констатували у чоловіка обширний інфаркт. Тіло направлено на судово-медичну експертизу", - сказано в повідомленні.

Слідчим відділом Оболонського районного управління міліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 (природна смерть). Проводиться перевірка.

Нагадаємо, напередодні народний депутат України Ігор Єремеєв отримав серйозну черепно-мозкову травму, впавши з коня у Волинській області.