ua en ru

Київський метрополітен сьогодні на годину зачинить станцію "Олімпійська"

Київський метрополітен 14 липня 2013 р. з 18:30 до 19:30 зачинить для пасажирів станцію "Олімпійська" Куренівсько-Червоноармійської лінії.

Київський метрополітен 14 липня 2013 р. з 18:30 до 19:30 зачинить для пасажирів станцію "Олімпійська" Куренівсько-Червоноармійської лінії. Про це повідомила прес-служба КП "Київський метрополітен".

У зазначений період поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки.

Окрім цього, на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде передбачено додаткові резервні состави, які видаватимуться на лінії в разі збільшення пасажиропотоків.

Також імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", якщо пасажиропотік після закінчення футбольного матчу на НСК "Олімпійський" перевищуватиме перевізну спроможність.

Зазначені зміни в режимі роботи Київського метрополітену пов'язані з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Волинь" (Луцьк).

Водночас у прес-службі ДАІ у м. Києві звертаються до водіїв з проханням з 8:00 14 липня не паркувати автомобілі на тротуарах вул. Фізкультури, Велика Васильківська (вул. Червоноармійська), Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського та Еспланадній.