ua en ru

В Києві затримали серійного вбивцю

В Києві затримали серійного вбивцю

Співробітники столичної міліції затримали серійного вбивцю. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в м. Києві.

"На рахунку підозрюваного 10 вбивств жінок, скоєних на території трьох держав. Так, у Києві 4 березня поточного року, в лісосмузі поблизу АЗС, розташованої у Голосіївському районі столиці, було знайдено тіло місцевої жительки з численними колото-різаними пораненнями грудної клітини. 6 березня у лісопарковій зоні поблизу станції метро "Червоний хутір" (Дарницький район) виявлено тіло місцевої жительки. Її також вбили ножем. 14 березня невстановлена особа вчинила розбійний напад на продавщицю квіткового кіоску в Шевченківському районі Києва. Зловмисник наніс їй тяжкі тілесні ушкодження, однак потерпіла залишилася жива", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ході проведення оперативно-розшукових заходів був встановлений і затриманий громадянин іншої держави, не працюючий, не одружений. У Києві мешкав у хостелі. У минулому цей чоловік був 4 рази судимий (тричі - в Узбекистані, останній раз засуджувався за вчинення злочину судом Росії).

"У подальшому цей чоловік зізнався у скоєнні низки вбивств, вчинених ним у Росії та Узбекистані", - наголошується в повідомленні.
Також йдеться, що в загальній складності затриманий скоїв 5 вбивств на территориї Россії; 3 вбивства в Узбекистані; 2 вбивства, 1 розбійний напад на території України.

Нагадаємо, у Києві директор лялькового театру убив сокирою чоловіка.