ua en ru

Під Києвом п'яний чоловік здійснив напад на нардепа Пашинського, поліція проводить розслідування

Під Києвом п'яний чоловік здійснив напад на нардепа Пашинського, поліція проводить розслідування Фото: Сергій Пашинський

Захищаючись нардеп вистрілив нападнику у ногу

У Київській області вчора ввечері, 31 грудня 2016 року, п'яний чоловік здійснив напад на народного депутата Сергія Пашинського. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам нардеп.

"Вечір перед Новим роком пройшов для мене, на жаль, дуже прикро. Повертаючись близько 17:00 додому, ми з дружиною ледь не в’їхали в авто з вимкнутими габаритами посеред неосвітленої дороги у лісі... Наше прохання хоча б ввімкнути аварійку несподівано дуже розлютило одного з чоловіків поряд з машиною, як виявилося, дуже нетверезого. Він кинувся на мене з пляшкою у руці та погрозами вбити нас", - написав нардеп.

За словами Пашинського, нападник вдарив його пляшкою по голові, захищаючись нардеп вистрілив нападнику у ногу.

"Я мав пістолет, зробив попереджувальний постріл у повітря. Нападника це не зупинило, він сильно вдарив мене пляшкою по голові, я впав на землю. Мені вдалося зупинити кривдника, лише коли лежачи вистрілив йому у ногу. Ми перев’язали йому рану, відразу викликали швидку та поліцію", - додав він.

За інформацією Пашинського, наразі нападник знаходиться в лікарні.

Вечір перед Новим Роком пройшов для мене, на жаль, дуже прикро. Повертаючись близько 17:00 додому, ми з дружиною ледь не...

Опубліковано Сергієм Пашинським 1 січня 2017 р.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Київській області, напад на Пашинського стався одному з сіл Васильківського району. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини пригоди.

"Працівники поліції встановили, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області сталося подвійне вбивство.