ua en ru

Під Києвом поліція затримала чоловіка, який відкрив стрілянину по своїм родичам

Під Києвом поліція затримала чоловіка, який відкрив стрілянину по своїм родичам Фото: поліція

Затриманий поранив свого дядька

У Київській області поліція затримала чоловіка, який вчора, відкрив стрілянину по своїм родичам і поранив одну людину. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Київській області.

"Вчора, 1 березня, 25-річний місцевий житель зайшов до діда в хату, коли той розбирав рушницю і вихопив у нього зброю і патрони, після чого зник у невідомому напрямку. Пенсіонер почав разом з родичами відразу розшукувати молодої людини і незабаром знайшли його біля ставка. Озброєний хлопець почав стріляти по їх автомобілю і в рідного дядька, поранивши його в сідницю. Чоловікам все-таки вдалося відібрати рушницю у зловмисника. Співробітники поліції, які прибули на місце події, затримали хулігана. Пораненого швидка допомога забрала в лікарню, де йому була надана медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Зараз підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 год. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 1 березня 2016 року в Запоріжжі стався збройний напад на відділення одного з банків.