ua en ru

Під Києвом чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждалі

Під Києвом чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждалі Фото: під Києвом у будинку вибухнула граната (kv.npu.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Під Києвом в селі Нові Петрівці чоловік кинув гранату у житловий будинок, внаслідок чого постраждали троє осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

Як зазначається, чоловік під’їхав на авто до будинку місцевого мешканця, з яким мав конфлікт, переліз через паркан, кинув гранату Ф-1 на приватне подвір’я та втік. Один з осколків поранив зловмисника.

"В результаті вибуху в реанімацію потрапили троє чоловіків-однокласників із травмами різного ступеню тяжкості. За їх життя борються лікарі", - йдеться у повідомленні.

Зловмисником виявився 63-річний чоловік, якого наразі затримано.

"В ході невідкладного обшуку, проведеного за місцем проживання підозрюваного, окрім закривавленого одягу та змивів крові в автомобілі, поліція вилучила й вогнепальний пристрій. Не зважаючи на беззаперечні докази, свою провину чоловік не визнає", - йдеться у повідомленні.

Поліція кваліфікує дану подію як замах на вбивство (ч.2 ст.15 п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України). Затриманий наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Під Києвом чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліПід Києвом чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліПід Києвом чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждаліПід Києвом чоловік кинув гранату у житловий будинок, є постраждалі

Фото: під Києвом у будинку вибухнула граната (kv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок стрілянини в Києві постраждала одна людина.