ua en ru

У Києві затриманий чоловік, який планував продати майже 100 тис. фальшивих доларів

У Києві затриманий чоловік, який планував продати майже 100 тис. фальшивих доларів Фото: СБУ (РБК-Україна)

Підроблені купюри контрабандно переправлялися в Україну з однієї з країн Західної Європи, заявили в СБУ

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з прокуратурою викрили у Києві реалізатора фальшивих доларів США. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"Правоохоронці встановили, що ділок планував продати майже 100 тис. підроблених доларів за половину від їхньої вартості. Співробітники СБУ затримали зловмисника в одній із кав’ярень в Оболонському районі столиці під час спроби збуту чергової партії високоякісних фальшивок у сумі три з половиною тисячі доларів США. За інформацією спецслужби, підроблені купюри контрабандно переправлялися в Україну з однієї з країн Західної Європи", - заявили в СБУ.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей).

У Києві #СБУ затримала продавця фальшивих доларів Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили у...

Опубліковано Служба безпеки України 1 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Головного слідчого управління Служби безпеки України спільно з контррозвідкою затримали сепаратистського колишнього "директора" Луганського патронного заводу.