ua en ru

У Києві на Південному мосту сталася масштабна ДТП, є загиблі

У Києві на Південному мосту сталася масштабна ДТП, є загиблі Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Вантажівка, що перевозила паливо, врізалася в універсал Opel

У неділю ввечері, 26 листопада 2017 року в Києві на Південному мосту сталася масштабна ДТП. Про це повідомляє "Еспресо".

Наголошується, що через недотримання дистанції, а, можливо, і швидкісного режиму вантажівка, що перевозила паливо, врізалася в універсал Opel. За словами свідків, під час інциденту пасажир штовхав машину, яка до цього заглохла.

В результаті удару водій і пасажир легкового автомобіля загинули на місці. При цьому один з чоловіків загинув на проїжджій частині, а тіло другого виявлено в салоні автомобіля.

Авто має польську реєстрацію.

Аварія сталася під час руху автотранспорту з правого берега Дніпра на лівий. Через ДТП утворилася величезна пробка на Південному мосту.

Жуткое смертельное ДТП: 2 трупа на Южном мосту в Киеве. Фото18+ Автомобиль #Opel #Vectra #WND11602 (польская регистраци...

Опубліковано dtp.kiev.ua 26 листопад 2017 р.

Нагадаємо, в Харківській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали семеро людей. ДТП сталася 25 листопада приблизно о 20:30 на автодорозі Київ-Харків-Довжанський поблизу села Сніжків Валківського району. В результаті аварії постраждав водій і дві пасажирки автомобіля, а також чотири пасажирки автобуса.