ua en ru

У Києві з висотки випав відомий політолог, поліція передбачає умисне вбивство

У Києві з висотки випав відомий політолог, поліція передбачає умисне вбивство Фото: Андрій Дорошенко загинув на місці падіння

Він випав зі сходової клітини в будинку, в якому не проживав

Сьогодні, 24 квітня, близько 14:00 до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення, що з висоти 9-поверхового будинку на вулиці Михайла Донця випав чоловік. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Києві.

"На місці лікарі констатували смерть чоловіка. За попередньою інформацією - він випав із технічного поверху житлового будинку", - йдеться в повідомленні.

Слідчі цю подію попередньо кваліфікували як умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу).


"Особу загиблого встановлено: це - киянин, 1976 року народження. Проводяться необхідні першочергові слідчі дії для встановлення всіх обставин", - доповіли в поліції.

Водночас, за інформацією ТСН, чоловіком, який випав із 9 поверху в Солом'янському районі столиці, виявився відомий політолог Андрій Дорошенко.

Як зазначається, правоохоронці на місці події також повідомили, що Дорошенко не проживав за адресою, де сталася трагедія.

Нагадаємо, 25 листопада 2015 року український бізнесмен, колишній голова наглядової ради "Укрексімбанку" Ігор Сотуленко викинувся з вікна власної квартири в центрі Києва.