ua en ru

У Києві під час матчу "Динамо" й "Шахтаря" за порядком стежитиме близько 1 тис. силовиків

У Києві під час матчу "Динамо" й "Шахтаря" за порядком стежитиме близько 1 тис. силовиків Фото: поліція (УНІАН)

Правоохоронці закликали киян та гостей столиці не порушувати закон

У Києві під час матчу чемпіонату України з футболу між київським "Динамо" й донецьким "Шахтарем" за порядком стежитиме близько 1 тис. правоохоронців. Про це повідомила поліція Києва у Facebook.

"Посилені наряди поліції та військовослужбовців Національної гвардії України нестимуть службу на зупинках громадського транспорту, у метрополітені та на території, прилеглій до стадіону. Тож правоохоронці закликають уболівальників, мешканців та гостей столиці не порушувати закон та дотримуватися встановлених правил поведінки", - заявили в поліції.

Під час футбольного матчу за порядком стежитиме близько 1000 правоохоронців Поліцейські та військовослужбовці Національн...

Опубліковано Поліція Києва 22 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, що у зв'язку з матчем зміниться режим роботи деяких станцій метро. Перед початком матчу, з 18:30 до 19:30, станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, "Палац спорту" на вихід, "Площа Льва Толстого" на вхід.

У цей період поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки. Після закінчення футбольного матчу можливі обмеження для пасажирів на вхід на ці станції.