ua en ru

У Києві біля ресторану сталася стрілянина, є постраждалі

У Києві біля ресторану сталася стрілянина, є постраждалі Фото: один з учасників бійки напав на поліцейського

За даним інцидентом порушено дві кримінальні справи

У Києві сьогодні опівночі, 4 січня 2016 року, біля ресторану сталася стрілянина, в результаті чого постраждали дві людини. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Києві."Сварка виникла між товаришами, коли ті вийшли з ресторану. Почалася бійка, в ході якої один з них дістав пістолет і вистрілив двом особам у шию та тулуб відповідно. На місці події співробітники слідчо-оперативної групи вилучили чотири гільзи", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в прес-службі, стрілець втік з місця події. Однак під час перевірки прилеглої території правоохоронці виявили та затримали його в парку неподалік. В присутності понятих у нього вилучили пістолет, два магазини і балаклаву.

Постраждалим викликали "швидку" і надали необхідну допомогу.

Крім того, вже після бійки один з учасників інциденту підбіг до поліцая, який опитував свідків, збив його з ніг і почав бити ногами.

"Бешкетника доставили в управління поліції. З кишень його куртки та вилучили пістолет і майже три десятки патронів", - відзначили в прес-службі.

Всі речові докази направили для проведення експертизи. За попередніми даними, вилучену зброю було травматичним.

У Києві біля ресторану сталася стрілянина, є постраждалі

У Києві біля ресторану сталася стрілянина, є постраждалі

фото з місця подій

Слідчий відділ почав два кримінальних виробництва: за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Нагадаємо, 28 грудня в Києві біля під'їзду житлового будинку був застрелений чоловік.