ua en ru

У Києві біля "Лівобережної" сталася бійка між водієм і очевидцями ДТП

У Києві біля "Лівобережної" сталася бійка між водієм і очевидцями ДТП Фото: ДТП

Водій на білому BMW наїхав на пішохода, який здійснював перехід на зелене світло

Біля метро "Лівобережна" сталася бійка між водієм на BMW, який нібито скоїв наїзд на пішохода, і очевидцями інциденту. На місце події приїхала патрульна поліція, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами очевидців, на пішохідному переході неподалік від метро "Лівобережна" водій на білому BMW наїхав на пішохода, який здійснював перехід на зелене світло.

Після того, як автомобіль зупинився і водій вийшов до пішоходу, очевидці вирішили провчити першого. Сталася бійка. По приїзду поліції конфлікт вдалося трохи заспокоїти. При цьому водій отримав від натовпу очевидців легкі тілесні ушкодження.

Крім того, пізніше чоловіка через агресивну поведінку представники силовиків закували в наручники. Водій загрожує очевидцям і поліції тілесною розправою. Також він заявляє, що з його машини зникли гроші, а також його телефони. Станом на зараз, очікується слідчо-оперативна група.

За словами очевидців, водій на BMW намагався зробити розворот. Водій визнав, що перебуває в алкогольному сп'янінні, але відмовився проходити тест на тверезість. У свою чергу, він продовжує загрожувати поліції розправою та звільненням з займаних посад, оскільки, як він сам заявляє, що у нього є зв'язки в керівництві силових структур.

altalt

Фото: драка на "Лівобережній"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу села Більська Воля Володимирецького району Рівненської області 7 вересня сталася бійка між здобувачами бурштину, лісниками і поліцейськими.