ua en ru

В Києві біля кафе сталася стрілянина, поранено іноземця

В Києві біля кафе сталася стрілянина, поранено іноземця Фото: в Києві сталася стрілянина

Поліція затримала одного з учасників конфлікту, іншому вдалось втекти

В Солом`янському районі Києва біля кафе чоловік відкрив стрільбу з пістолета, поранивши іноземця. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва у Facebook.

На лінію "102" звернувся охоронець кафе, біля якого сталася стрілянина. На місце виїхала слідчо-оперативна група територіального управління. Правоохоронці опитали очевидців та потерпілого.

"Іноземець розповів, що з учасниками конфлікту познайомився у кафе. Під час застілля вони посварилися та вийшли на вулицю. Там почалася бійка, у результаті якої один із опонентів дістав пістолет і почав стріляти. Стрілок із місця події втік, а його спільника затримали. Постраждалого доправили до медичного закладу із пораненням ноги", - відзначають в поліції.

Також повідомляється, що поліція вилучила на місці інциденту гільзи та інші речові докази. Відомості про подію зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Солом’янського управління поліції.

Внаслідок конфлікту у столичному кафе постраждав іноземець Подія сталася у Солом’янському районі столиці. Одного із уча...

Опубліковано Відділ комунікації поліції Києва 5 травня 2017 р.

Нагадаємо, в Києві двоє невідомих пограбували ювелірний магазин. Озброєні гранатою і пістолетом чоловіки пограбували ювелірний магазин на Оболоні.