ua en ru

У Києві в Солом'янському районі застрелили чоловіка

У Києві в Солом'янському районі застрелили чоловіка Фото: у Києві невідомі напали на подружню пару, чоловік отримав вогнепальне поранення

Зловмисники втекли з місця злочину на автомобілі, зараз їх розшукує поліція

У Києві ввечері 27 травня, в результаті нападу на подружню пару був убитий чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

Інцидент стався у Солом'янському районі столиці. Поліцію викликали люди, які почули постріли.


"Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці попередньо встановили: подружжя залишили автомобіль на стоянці, а коли вони йшли додому, до них підбігли двоє невідомих: один з них чотири рази вистрілив чоловікові в голову, інший при цьому наносив тілесні ушкодження", - повідомляє прес-служба.

Чоловік 1978 року народження без свідомості був госпіталізований в лікарню. Однак в результаті отриманих поранень чоловік помер. Його дружина 1979 року народження також була з травмами доставлена в лікарню. Але жінці вдалося вижити.

Поліція попередньо заявляє, що злочинець стріляв з травматичного пістолета. Вилучені на місці злочину гільзи відправлені на експертизу.

Зловмисники зникли з місця злочину, зараз їх розшукує поліція. За фактом умисного вбивства порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Аваков повідомив про озброєний напад на дружину Турчинова.