ua en ru

У Києві на Троєщині застрелили людину

У Києві на Троєщині застрелили людину Фото: тіло знайшли на пакуванні

Тіло вбитого знайшли на парковці біля Троєщинського ринку

У Києві на Троєщині сьогодні, 12 червня, невідомий застрелив чоловіка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в м. Києві.

"Сьогодні о 15:20 по спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що на парковці неподалік від Троєщинського ринку лежить поранений чоловік. На місце миттєво прибули слідчо-оперативні групи районного управління та Головного управління київської міліції, карета швидкої медичної допомоги. Лікарі констатували смерть потерпілого, яка, попередньо, сталася внаслідок вогнепального поранення", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці в даний час відпрацьовують місце вчинення злочину - опитують свідків і очевидців, вилучають речові докази.

Обставини події з'ясовуються.

Вже встановлено, що жертва злочину - 1985 року народження.

Працівники міліції розпочали проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи, яка вчинила дане кримінальне правопорушення.

Деснянським РУ ГУМВС України в р. Києві відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 115 Кримінального кодексу України (умышенное вбивство).

Нагадаємо, в квітні в Києві директор лялькового театру убив сокирою чоловіка.