ua en ru

У Києві студент поранив сокирою двох перехожих, - МВС

У Києві студент поранив сокирою двох перехожих, - МВС Фото: у Києві хлопець напав з сокирою на перехожих

Київський студент під враженням від комп'ютерної гри поранив сокирою хлопця і дівчину

У Києві студент напав з сокирою на дівчину з метою грабежу і поранив перехожого, який кинувся їй на допомогу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Затриманий - 18-річний студент одного зі столичних вузів. Хлопець дуже цікавився комп'ютерними іграми, тому вирішив, що за прикладом альтернативного світу зможе непогано заробити", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, хлопець одягнув камуфлированную форму, балаклаву і прихопив з собою сокиру. Гуляючи в такому вигляді по вулицях столиці, він зустрів дівчину. Потерпіла, помітивши його, почала тікати. Однак зловмисник наздогнав її і вдарив сокирою в спину, а після цього забрав з сумочки близько 450 грн.

У Києві студент поранив сокирою двох перехожих, - МВС

Фото: нападник намагався вкрасти близько 450 грн

Тим часом свідком злочину став молодий хлопець, який одразу кинувся на допомогу постраждалій. В результаті між ним і нападником виникла бійка, в ході якої студент кілька разів ударив хлопця сокирою.

Затримали нападника інші перехожі, які і тримали його до приїзду міліціонерів. Після цього зловмисника доставили в міліцію.

Слідчим відділом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 1 ст. 122 (Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголошено про підозру у скоєнні зазначених злочинів. Потерпілі в даний час знаходяться в лікарні, де їм надається необхідна медична допомога.

Нагадаємо, в квітні в Києві директор лялькового театру убив сокирою чоловіка.