ua en ru

У Києві чоловік, що вбив за куріння у громадському місці, здався правоохоронцям

У Києві чоловік, що вбив за куріння у громадському місці, здався правоохоронцям Фото: у Києві здався чоловік, який скоїв вбивство

Після проведення упізнання свідком чоловікові повідомлено про підозру у вбивстві

Чоловік, який розшукувався за підозрою у скоєнні вбивства за куріння в недозволеному місці, 16 травня добровільно з'явився з повинною у Київську місцеву прокуратуру №5 (Оболонський район). Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

Повідомляється, що після проведення упізнання свідком чоловікові повідомлено про підозру у вбивстві. Також готується клопотання про обрання запобіжного заходу, триває досудове слідство.

ПІДОЗРЮВАНИЙ У ВБИВСТВІ ЧОЛОВІКА БІЛЯ МАКДОНАЛЬДСУ ЗДАВСЯ ПРОКУРАТУРІ У вівторок, 16 травня 2017 року, затримано та п...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 16 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вбивство сталося в Оболонському районі Києва біля одного з ресторанів.

Повідомляється, що чоловік зробив потерпілому зауваження за те, що він курив у громадському місці та лаявся.

"У результаті між незнайомцями зав'язався словесний конфлікт, під час якого підозрюваний вдарив загиблого в обличчя, і він впав на асфальт. Для остаточного з'ясування причини смерті тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу. За попереднім висновком медиків, 34-річний киянин помер внаслідок черепно-мозкової травми", - йдеться в повідомленні.