ua en ru

У Києві сьогодні пройде Мегамарш у вишиванках

У Києві сьогодні пройде Мегамарш у вишиванках фото: У Києві сьогодні пройде Мегамарш у вишиванках

Захід стартує о 14:00 на станції метро "Золоті Ворота"

В Києві сьогодні, 26 вересня проходитиме 16-й Мегамарш у вишиванках. Стартуватиме захід о 14:00 на станції метро "Золоті Ворота", йдеться у повідомленні організаторів на сторінці у Facebook.

Повідомляється, що марш пройде центральними вулицями столиці від Золотих Воріт через Софійську площу, Михайлівську площу, Андріївський узвіз, Контрактову площу до Поштової площі.

Мегамарш у вишиванках26 вересня 14:00Золоті Ворота (Київ)Дуже просимо вас поширити інформацію серед друзів та знайомих!

Posted by Мегамарш у вишиванках on 24 вересня 2015 р.

У рамках заходу відбудеться благодійна акція "Подарунок солдату". Організатори закликають брати із собою харчі тривалого зберігання, медикаменти, теплі шкарпетки тощо.

Машина для збору продуктів та смаколиків чергуватиме на станції метро "Золоті Ворота" з 14:00 до 15:00.

Також кияни можуть долучитись до благодійності принісши свою випічку на благодійний ярмарок. Свої продукти та речі також можна підносити вже безпосередньо на Поштову площу з 12:00 до 19:00.

По завершенню ходи, на Поштовій площі для всіх охочих буде проведена серія майстер-класів із розпису кружок, футболок, пряників; виготовлення мила, ляльки-мотанки, листівки, браслетів; плетіння маскувальної сітки та багато іншого. Усі виготовленні речі будуть передані військовим на Схід.

Також запланована вечірня програма: акустичні виступи музикантів, бардів та поетів. Зокрема барда Юрія Старчевода, Юрія Гусарука, фронтемена гурту "Вперше чую" Григорія Вагапова; поетів Сергія Пантюка, Злати-Зоряни Паламарчук, Злати Біневич та Мечіслава Рисича.

Раніше повідомлялося, що в Києві 26-27 вересня буде частково обмежено рух транспорту в центрі міста.