ua en ru

У Києві в результаті вибуху в житловому будинку загинув чоловік

У Києві в результаті вибуху в житловому будинку загинув чоловік Фото: поліція

Очевидці повідомили про запах пороху на місці вибуху

У Києві вчора, 8 листопада, близько 23:20 стався вибух в одному з будинків на бульварі Кольцова, в результаті вибуху загинув 50-річний чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

"Пригода сталася у Святошинському районі столиці. О 23:20 в чергову частину надійшло повідомлення про те, що на бульварі Кольцова пролунав вибух і чути запах пороху", - йдеться в повідомленні.

За викликом одразу виїхали слідчо-оперативні групи поліції. Правоохоронці встановили, що в результаті вибуху невідомого предмета загинув 50-річний господар житла, який, за словами очевидців, повернувся додому напідпитку.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією "самогубство". Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини події.

Нагадаємо, напередодні житель Красноармійського району Донецької області госпіталізовано з уламковими ураженнями особи, які отримав в результаті вибуху боєприпасу.