ua en ru

У Києві п’яний чоловік накинувся з ножем на охоронця медзакладу

У Києві п’яний чоловік накинувся з ножем на охоронця медзакладу Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмисника затримано, чоловік не зміг пояснити мотиву свого вчинку

У Солом’янському районі Києва сьогодні вранці, 29 серпня 2017 року, п’яний чоловік накинувся з ножем на охоронця медичного закладу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Сьогодні вранці 31-річний киянин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, накинувся із ножем на охоронця медичного закладу, однак він встиг забігти у приміщення та натиснути на тривожну кнопку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія сталася на вулиці Антонова, наразі правоохоронці затримали зловмисника, у нього вилучили ніж та автомагнітолу.

Повідомляється, що чоловік не зміг пояснити мотиву свого вчинку.

Наразі відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань Солом’янського управління поліції за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до п'яти років обмеження волі.

Надзвичайна ситуація сталася цього ранку в МРТ-центрі на вул. Антонова: неадекватний чоловік із ножем у руках намагався ...

Опубліковано Киев Оперативный 28 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на шкільному стадіоні вчора, 28 серпня, виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями.