ua en ru

У Києві п'яний чоловік під час сварки вдарив ножем свою дружину

У Києві п'яний чоловік під час сварки вдарив ножем свою дружину Фото: ніж (РБК-Україна)

Жінка померла від отриманих травм

У Києві чоловік у стані алкогольного сп'яніння, в ході сварки вдарив ножем свою дружину, жінка загинула. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в місті Києві.

"В чергову частину Оболонського управління поліції від місцевого жителя надійшло повідомлення, що в квартирі він виявив мертвою свою матір. На момент прибуття слідчо-оперативної групи лікарі швидкої констатували смерть жінки. За попереднім висновком медиків, потерпіла померла внаслідок проникаючих колото-різаних ран", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, для остаточного встановлення причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу. У будинку, де сталася трагедія, правоохоронці виявили чоловіка загиблої, який зізнався у скоєному. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Крім того, з місця події слідчо-оперативна група вилучила 8 ножів і сліди бурого кольору, схожі на кров. Речові докази направлені на експертні дослідження.

altaltaltaltalt

Фото: у Києві п'яний чоловік вдарив ножем дружину (kyiv.npu.gov.ua)

Так, поліцейські з'ясували, що 59-річна потерпіла разом зі своїм чоловіком вживала спиртні напої. Згодом між подружжям почалася сварка, яка переросла в бійку. В якийсь момент чоловік схопив зі столу кухонний ніж і двічі вдарив ним дружину.

Пояснити правоохоронцям причину свого вчинку підозрюваний не може. За його словами, він нічого не пам'ятає з-за того, що у момент скоєння злочину перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області п'яний чоловік під час сварки вдарив ножем знайомого, наразі він госпіталізований.