ua en ru

У Києві через проведення футбольних матчів посилять охорону центральній частині міста

У Києві через проведення футбольних матчів посилять охорону центральній частині міста Фото: на цих вихідних в Києві відбудуться 2 футбольні матч

Патрульні поліцейські будуть регулювати дорожній рух на вулицях, наближених до спортивних арен

У Києві в ці вихідні поліція у зв'язку з проведенням футбольних матчів посилить заходи безпеки правопорядку в центрі міста. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції р. в Києві.

Згідно з повідомленням, охорону громадського порядку під час спортивних заходів будуть забезпечувати понад 200 поліцейських і нацгвардійців.

"Посилені наряди поліції будуть нести службу на прилеглих до стадіонів територіях, зупинках громадського транспорту і в метрополітені", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що патрульні поліцейські будуть регулювати дорожній рух на вулицях, наближених до спортивних арен.

Зазначимо, сьогодні, 26 березня, на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського відбудеться товариський футбольний матч між командами "Динамо" (Київ) - "Олімпік" (Донецьк). А в неділю, 27 березня, на полі "Оболонь-Арена" у футбольному матчі Кубка України зустрінуться "Шахтар" (Донецьк) і "Ворскла" (Полтава).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у київському метрополітені 22 березня посилили заходи безпеки у зв'язку з терактами в Бельгії.