ua en ru

В Києві сталася ДТП за участю автомобіля екс-мера Омельченка, поліція відкрила справу

В Києві сталася ДТП за участю автомобіля екс-мера Омельченка, поліція відкрила справу Фото: Олександр Омельченко

Водій затриманий і зараз спілкується зі слідчими

Автомобіль колишнього міського голови Києва і нинішнього депутата Київської міської ради Олександра Омельченка вчора, 20 грудня 2015 року, збив жінку та зник з місця ДТП. Про це повідомляє Еспрессо.TV.

Як повідомляється, ДТП за участю автомобіля Омельченко відбулася на Столичному шосе, 104.

"За інформацією очевидців, які встигли запам'ятати номер машини, машина зникла з місця ДТП. Поліція з'ясувала по телефону, що машина належить Олександру Олександровичу Омельченку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, через 2 години водій Омельченка повернувся на місце ДТП, пояснивши свою поведінку тим, що злякався. Тому і втік з місця події.

Наголошується, що жінку, яка постраждала в ДТП з автомобілем Омельченка, забрала "швидка".

Як повідомляє "112 Україна", прес-секретар ГУ Національної поліції в місті Києві Оксана Блищик заявила, що за фактом ДТП за участю авто Омельченка відкрито кримінальне провадження.

"У нас вже є кримінальне провадження, розпочате за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, - ред.), і в рамках цього кримінального провадження ми проводимо комплекс необхідних слідчих дій, у тому числі призначені експертизи, встановлюємо свідків. Зараз наше завдання встановити всі обставини цієї ДТП і чи цей водій перебував за кермом у момент скоєння ДТП", - сказала вона.

За її словами, водій затриманий і зараз спілкується зі слідчими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на Русанівці патрульна машина врізалася в огорожу.