ua en ru

У Києві сталася стрілянина біля супермаркету

У Києві сталася стрілянина біля супермаркету Фото: стрільба (forum.guns)

Постраждалого чоловіка доставили в лікарню

У Києві біля супермаркету на вулиці митрополита Андрея Шептицького у Дніпровському районі, близько 13:15 сталася стрілянина, в результаті якої був поранений чоловік. Про це повідомляє пресс-служба столичної поліції.

Потерпілого з вогнепальними пораненнями з травматичної зброї доставили в лікарню. Зловмисника, який стріляв, розшукують.

"На місці події 32-річний киянин повідомив, що невідомий чоловік підійшов до нього, сказав кілька слів і вистрілив в його сторону з невстановленої короткоствольної зброї. Після - пішов. Карета "швидкої" доставила потерпілого з вогнепальним пораненням руки та стегна в лікарню", - повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Поліція провела огляд місця події, опитує можливих свідків і очевидців, перевіряє відеозаписи з камер спостереження. З місця події вилучено дві гільзи, попередньо - з травматичної зброї.

Відомості про подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дніпровського управління поліції. Встановлюються всі обставини події, вирішується питання щодо кваліфікації правопорушення та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція працює над встановленням та затриманням зловмисника.

Нагадаємо, у Києві в Подільському районі сталася стрілянина, в результаті якої був травмований працівник газової служби.