ua en ru

В Києві сталася стрілянина на території Гідропарку, є постраждалі

В Києві сталася стрілянина на території Гідропарку, є постраждалі Фото: поліція затримала зловмисників

У результаті стрілянини троє чоловіків отримали поранення

На території Гідропарку в кафе сталася бійка, в ході якої двоє чоловіків застосували зброю. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

Двох зловмисників, які розпочали бійку із застосуванням зброї, поліцейські затримали на місці.

Як встановили поліцейські, зловмисниками виявились мешканці Києва та Броварів, їм по 37 років. У результаті стрілянини троє чоловіків, двоє киян та мешканець Чернігівської області, отримали поранення голови, грудної клітини та інших частин тіла. Після надання першої допомоги потерпілих госпіталізували.

"Під час огляду місця події поліцейські виявили предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумовими кулями ПМ-РФ, та 10 гільз. Їх вилучили та направили на експертні дослідження, а зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - повідомляє прес-служба.

Поліція відзначає, що слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кримінальне провадження розслідується за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, Нацполіція в ході експерименту зафіксувала 1,3 млн фактів перевищення швидкості водіями.