ua en ru

У Києві сталася стрілянина, є поранений

У Києві сталася стрілянина, є поранений Фото: стрільба (Pixabay)

В результаті стрілянини постраждав молодий чоловік, його госпіталізували

У Києві на вулиці Татарській, 18б сталася стрілянина, в результаті якої поранений молодий чоловік. Про це повідомляє "Київ оперативний" Facebook.

"Сьогодні вночі на Татарській, 18б, стріляли! Був поранений молодий чоловік. У нього було вироблено близько 5 пострілів. Відомо, що є поранення руки та ребер. У терміновому порядку був госпіталізований. Нападники втекли з місця", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні вночі на Татарській, 18б, стріляли! Був поранений молодий чоловік. У нього було вироблено близько 5 пострілів. Відом...

Опубліковано Київ Оперативний 27 липня 2017 р.

Як повідомляє канал "112 Україна", старший інспектор Шевченківського управління поліції в Києві Ірина Сенишин уточнила, що пораненому була надана медична допомога, і незабаром його випишуть з лікарні. Зловмисник стріляв із травматичної зброї.

"На місце події вночі була спрямована слідча оперативна група, яка виявила потерпілого 24-річного місцевого жителя, в якого було скоєно 6 пострілів. Особу нападника на даний момент встановити не вдалося, але проводяться всі необхідні слідчі дії. За попередньою інформацією, при допиті потерпілого (він зараз перебуває в лікарні) встановлено, що одним з можливих варіантів є те, що стрілянина сталася з-за жінки", - розповіла Сенишин.

Нагадаємо, також в Ужгороді сьогодні вночі, 28 липня, в клінічну лікарню доставили чоловіка з кульовим пораненням.