ua en ru

У Києві при спробі проїхати на вагоні метро загинув зачепер

У Києві при спробі проїхати на вагоні метро загинув зачепер Фото: у метро загинув зачепер

Інцидент стався між станціями "Дарниця" та "Лівобережна"

У Києві при спробі проїхати на вагоні метро загинув зачепер. Про це повідомляє "Київський метрополітен" в Facebook.

"При спробі проїхатися на вагоні поїзда між станціями "Дарниця" та "Лівобережна" смертельно травмувався зачепер. Поліція з'ясовує всі обставини. Друзі, не ризикуйте життям заради розваги!", - зазначають у повідомленні метрополітену.

При спробі проїхатися на вагоні поїзда між станціями "Дарниця" та "Лівобережна" смертельно травмувався зачепер. Поліція з'ясовує всі обставини. Друзі, не ризикуйте життям заради розваги!

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 28 травня 2017 р.

Нагадаємо, у київському метро затримали чоловіка з наркотиками. В його рюкзаку виявили 5 пляшок різної ємності і 17 пластикових капсул з речовиною.

Затриманий молодий чоловік - 21-річний уродженець Луганської області, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. За його словами, речовину йому дав знайомий для подальшого збуту.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.