ua en ru

У Києві поліція затримала чоловіка з гранатою та пістолетом

У Києві поліція затримала чоловіка з гранатою та пістолетом Фото: поліція (U.S. Embassy Kyiv Ukraine)

Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі

У Києві на бульварі Перова поліція затримала чоловіка з гранатою та травматичним пістолетом. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, вчора ввечері, 30 березня 2018 року, у Дніпровському районі столиці наряд поліція помітив жителя Київської області у нетверезому стані, при огляді у якого вилучили зброю та боєприпас.

Правоохоронцям повідомили, що на бульварі Перова біля автомобіля "БМВ" перебуває нетверезий чоловік, який чіплявся до людей. У нього виявили предмет, схожий на гранату Ф-1, та травматичний пістолет зі "збитими" номерами.

Наразі чоловіка затримано, зловмисником виявився мешканець Київської області 1978 року народження. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Відповідно до ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

У Києві поліція затримала чоловіка з гранатою та пістолетомУ Києві поліція затримала чоловіка з гранатою та пістолетомУ Києві поліція затримала чоловіка з гранатою та пістолетомУ Києві поліція затримала чоловіка з гранатою та пістолетом

Фото: у Києві поліція затримала чоловіка з гранатою (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві у Святошинському районі в результаті вибуху машини постраждав чоловік.