ua en ru

У Києві поліція затримала чоловіка з гранатою

У Києві поліція затримала чоловіка з гранатою Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Розпочато кримінальне провадження

У Києві співробітники Національної поліції під час відпрацювання території у рамках профілактичної операції "Зброя та вибухівка" затримали чоловіка з гранатою. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"У Печерському районі на вулиці Кіквідзе оперативники зупинили підозрілого чоловіка для перевірки документів. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за фактом скоєння крадіжки. Під час поверхневого огляду у сумці чоловіка виявили та вилучили предмет, схожий на корпус бойової гранати Ф-1, та запал до неї. Оперативники перевіряють його причетність до вчинення інших правопорушень", - сказано у повідомленні.

Столичні поліцейські вилучили у киянина гранату (ФОТО) Підозрілого чоловіка оперативники помітили під час відпрацювання ...

Опубліковано Поліція Києва 13 вересня 2017 р.

Зазначається, що слідчим відділом Печерського управління поліції внесення відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, вчора у Києві правоохоронці затримали і вилучили гранату у чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку в липні.