ua en ru

У Києві поліцейський автомобіль на смерть збив жінку на пішохідному переході

У Києві поліцейський автомобіль на смерть збив жінку на пішохідному переході Фото: поліцейський автомобіль

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження

У Києві на Подолі сьогодні, 26 листопада 2015 року, близько 9:00 поліцейський автомобіль на смерть збив жінку на пішохідному переході. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції України в місті Києві.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9 години ранку в Подільському районі Києва. Іномарка з синіми номерами на пішохідному переході збив жінку. 41-річна киянка померла до приїзду "швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали водія транспортного засобу, свідків та очевидців події. Зазначається, що за фактом ДТП на Подолі з участю поліцейського автомобіля розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Хто був за кермом автомобіля, не вказується.

Нагадаємо, 23 листопада 2015 року ввечері водій "Газелі" в нетверезому стані, ховаючись від поліції, розбив два патрульні автомобілі і збив поліцейського.