ua en ru

У Києві патрульна поліція в гонитві за автомобілем відкрила стрілянину

У Києві патрульна поліція в гонитві за автомобілем відкрила стрілянину Фото: поліція відкрила стрілянину по порушників в Києві

В результаті стрілянини було поранено пасажир автомобіля, водій був п'яний

У Києві патрульна поліція відкрила стрілянину в гонитві за автомобілем Mazda, який не зупинився на вимогу поліцейських і порушував правила дорожнього руху. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар Міністерства внутрішніх справ України (МВС) Артем Шевченко.

"Київська патрульна поліція застосувала зброю, щоб зупинити автомобіль Mazda, водій якого злісно не підкорявся законним вимогам поліцейських зупинитися, і створював реальну небезпеку учасників дорожнього руху, тікаючи від патрульних екіпажів і грубо порушуючи ПДР: перетинав подвійні осьові смуги, не зупинявся на червоне світло і тому подібне", - написав Шевченко.

Він повідомив, що під час переслідування поліцейські зробили кілька пострілів по колесах автомобіля, в результаті чого був поранений один з пасажирів автомобіля.

"Його життю нічого не загрожує", - підкреслив прес-секретар відомства.

Як з'ясувалося після погоні, шофер не мав водійських прав, водій і двоє пасажирів був у стані алкогольного сп'яніння. Всі троє були затримані на території Київської області в селищі Петропавлівська Борщагівка. На місці працює слідчо-оперативна група та прокуратура, які вивчають всі обставини події.

За словами Шевченка, гонитва тривала 40 хвилин.

Київська патрульна поліція застосувала зброю, щоб зупинити автомобіль Mazda, водій якого злісно не підкорявся законним в...

Posted by Артем Шевченко on 15 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 10 листопада в 10:50 в Києві на вулиці Ванди Василевської четверо зловмисників скоїли розбійний напад на чоловіка в автомобілі. Злочинці розбили вікно, відкрили стрілянину, поранивши чоловіка. Грабіжники викрали у потерпілого сумку з 300 тис. грн.