ua en ru

У Києві пасажир погрожував зброєю контролеру у трамваї

У Києві пасажир погрожував зброєю контролеру у трамваї Фото: поліція затримала зловмисника, який погрожував зброєю у трамваї

Наразі поліція затримала зловмисника

У Києві пасажир погрожував зброєю контролеру у трамваї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Комунального підприємства "Київпастранс" у Facebook.

"Близько 14 години 19 жовтня 2016 року в трамваї №22, який курсує за маршрутом "бульвар Перова - ЗЗБК" на зупинці "Вул. Гната Хоткевича" бригада із трьох контролерів перевіряла у пасажирів квитки. Після прохання пред’явити квиток один з пасажирів - молодий чоловік дістав пістолет та почав погрожувати контролерам та пасажирам, які знаходились в трамваї", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, зазначається, що конфліктну ситуацію вдалось уникнути й на наступній зупинці правопорушник залишив салон трамвая.

Наразі поліція затримала зловмисника, він знаходиться у Дніпровському районному управлінні поліції де встановлено особу правопорушника, вік (17 років), а також обставини його поведінки. Пістолет, яким безбілетний пасажир погрожував у салоні трамваю виявився травматичним.

Сьогодні в КП «Київпастранс» відбулася обурлива подія! * Близько 14 години 19 жовтня 2016 року в трамваї №22, який кур...

Опубліковано Комунальне підприємство "Київпастранс" 19 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала 50 зловмисників, які намагалися захопити підприємство під Києвом.