ua en ru

У Києві на Окружній дорозі сталася стрілянина з автомобіля, є поранений

У Києві на Окружній дорозі сталася стрілянина з автомобіля, є поранений Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Чоловіка госпіталізовано

У Києві на вулиці Великій Окружній сталася стрілянина з автомобіля. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Орієнтування на автомобіль Jeep Grand Cherokee патрульним надійшла вдень 18 липня. За словами заявника, в цьому авто по вулиці Великій Кільцевій рухаються 4 чоловіків, один з них через автомобільний люк стріляв у повітря з пістолета. Очевидець додав, що особи зараз перебувають біля станції метро "Академмістечко" та направляються до виїзду з міста ", - наголошується в повідомленні.

Правоохоронці виявили даний транспортний засіб припаркованим у дворах на бульварі Академіка Вернадського. У салоні перебувало троє чоловіків. Водій надавав домедичну допомогу одному з пасажирів, оскільки у нього була травма п'яти. Потерпілий повідомив, що ненароком вистрілив собі в ногу з травматичного пістолета.

"Ми провели поверхневу перевірку автомобіля і виявили магазин до пістолета і гільзи. А неподалік, в поштовій скриньці, виявили ще й предмет, схожий на травматичний пістолет", - цитує прес-служба патрульну, яка працювала на місці події.

Зазначено, що інспектори перевірили чоловіків на стан сп'яніння. Водій був тверезий, а ось в обох пасажирів алкотестер показав результат вище допустимої норми. Всіх осіб правоохоронці затримали і передали слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце. Наразі всі обставини інциденту встановлюються.

Крім того, в ефірі "112 Україна" заступник голови відділу комунікації ГУ Нацполіціі в Києві Яна Неруш повідомила, що зараз слідчі дають правову кваліфікацію події.

"На даний час слідчі Святошинського управління поліції дають правову кваліфікацію цієї події, вони вирішують питання про внесення відомостей в ЄРДР за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 296 ККУ (хуліганство). Санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років. Наскільки я знаю, потерпілому було надано медичну допомогу. в даний час він знаходиться в медичній установі ", - повідомила Неруш.

Чоловіків, яких підозрюють у стрілянині з автомобіля, затримали патрульні Києва Орієнтування на автомобіль Jeep Grand...

Опубліковано Патрульна поліція України 18 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Києві в ході бійки, яка сталася в Дарницькому районі столиці, чоловік вистрілив в обличчя опонента.