ua en ru

У Києві оголошено план "перехоплення" через побиття члена наглядової ради "Укрнафти"

У Києві оголошено план "перехоплення" через побиття члена наглядової ради "Укрнафти" Фото: міліція шукає причетних до побиття члена наглядової ради "Укрнафти"

Міліція шукає причетних до нападу на чоловіка

У Києві оголошено план "перехоплення" за побиття члена наглядової ради "Укрнафти" Петра Столяра. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Сьогодні вранці в Дарницькому районі столиці троє невідомих, нібито бітами, побили члена наглядової ради однієї з великих кампаній, після чого з місця події зникли. По місту введено план "Перехоплення". Правоохоронці проводять ряд заходів, спрямованих на встановлення осіб злочинців та їх затримання", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення про побиття члена кабсовета "Укрнафти" надійшло в міліцію о 7:15. Попередньо встановлено, що після побиття правопорушники зникли з місця події на автомобілі.

В даний час встановлюються всі обставини і деталі вчиненого щодо киянина кримінального правопорушення.

Нагадаємо, як повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз Україна" Андрій Пасішник, сьогодні вранці члена наглядової ради ПАТ "Укрнафта" Петра Столяра троє невідомих побили бітами біля власного будинку.