ua en ru

У Києві невідомі побили журналіста

У Києві невідомі побили журналіста Фото: Сергій Головньов

Сергій Головньов пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю

У Києві вчора ввечері двоє невідомих скоїли напад на головного редактора видання "БизнесЦензор" Сергія Головньова. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Вчора після роботи йшов по Костянтинівській у бік Контрактової. Напали два типи. Все продумано. Один ішов спереду в капюшоні, прикриваючи обличчя рукою, косив під п'яного. Інший - позаду. Порівнялися, подання з двох сторін. Повалили на землю, отбуцали протягом хвилини і втекли. Мабуть, пасли від офісу", - написав Головньов.


Він упевнений, що метою нападу не було пограбування, так як з речей нічого не взяли.

"Не пограбування, тому що в одну сторону відлетіла сумка, в іншу – телефон. Нічого не взяли. Не хуліганський психодел, тому що так сплановано, що осіб не бачив", - зазначив журналіст.

За словами Сергія Головньова, точна причина нападу йому незрозуміла, проте він пов'язує зі своєю професійною діяльністю.

"Так, найприкріше, що не розумію, яка причина? Враховуючи десяток тим, якими займався в останній місяць, можна зкреативити 3-4 найменш параноїдальних версії. Але, пишемо ми не звинуваченнями, а просто факти даємо. Тим більше, ніколи не відмовлявся давати точку зору згаданих у тексті осіб", - підкреслив главред "БизнесЦензора".

Нагадаємо, 20 липня в Києві був убитий журналіст Павло Шеремет.