ua en ru

У Києві забили на смерть ув'язненого в СІЗО

У Києві забили на смерть ув'язненого в СІЗО Фото: слідчі почали досудове розслідування вбивства в СІЗО в Києві

Хлопець помер у лікарні, не приходячи до тями

У Києві в СІЗО був забитий на смерть укладений слідчого ізолятора. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції.

20-річний хлопець помер у лікарні, не приходячи в свідомість. Повідомлення про госпіталізацію з травмою голови найдішло в міську клініку в чергову частину Шевченківського управління поліції.

"При спілкуванні з працівниками слідчо-оперативної групи фельдшер медичної частини пояснив, що укладеного зі слідами насильства без свідомості виявили на його спальному місці. Тому відразу було прийнято рішення про невідкладної госпіталізації до лікарні, де хлопець через деякий час помер", - йдеться в повідомленні.

Тіло померлого було направлено на судово-медичну експертизу, в результаті чого стане відомою тяжкість тілесних ушкоджень, а також механізм появи.

"На місці події правоохоронці нічого не виявили і при опитуванні свідків - п'яти чоловік, які перебували разом з потерпілим, ніякої інформації не отримали", - додали в Нацполіції.

Відомості про подію слідчий відділ Шевченківського управління поліції внесла в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Також розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, правозахисники заявили про смерть двох українців у в'язницях Росії і Криму.