ua en ru

У Києві знайшли мертвими двох чоловіків

У Києві знайшли мертвими двох чоловіків Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

Поліцією не було виявлено жодних документів, мобільних телефонів або речей, які б допомогли з’ясувати персональні дані померлих

У Святошинському районі Києва у лісосмузі виявлено тіла двох молодих чоловіків кавказької зовнішності. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що чоловіків помітив перехожий, котрий і викликав поліцію. На виклик відразу виїхали слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку.

"На місці події поліцейські виявили мертвими двох молодих чоловіків (20-25 років) кавказької зовнішності. Судово-медичний експерт не виявив на тілі померлих явних слідів насильницької смерті, однак, зважаючи на те, що на тілах видно гнилисті зміни, остаточна причина буде встановлена лише після проведення судмедекспертизи", - йдеться у повідомленні.

Поліцією не було виявлено жодних документів, мобільних телефонів або речей, які б допомогли з’ясувати персональні дані померлих. Проводяться необхідні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для встановлення осіб та причин їх смерті.

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 грудня, в Одеській області двоє зловмисників до смерті забили чоловіка і залишили тіло у безлюдному місці.