ua en ru

У Києві на набережній затримали чоловіка з гранатою

У Києві на набережній затримали чоловіка з гранатою Фото: поліція (РБК-Україна)

Раніше судимий носив з собою гранату, щоб "відчувати себе в безпеці"

У Дніпровському районі Києва затримали чоловіка, який прогулювався по набережній з гранатою в кишені. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва Facebook.

Повідомляється, що в ході відпрацювання осіб, які раніше притягувалися до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, поліція вирішила перевірити 50-річного місцевого жителя з судимістю за відповідний злочин.

"В ході огляду одягу чоловіка виявили предмет, схожий на гранату Ф-1, та запал до неї. Як він нам пояснив, ці предмети знайшов і носив із собою, щоб "відчувати себе в безпеці". Зараз ми це перевіряємо, а вилучені предмети направлено на експертизу. Чоловіка ми затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - повідомили в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальну справу.

У столиці поліцейські затримали чоловіка, який прогулювався набережною із гранатою у кишені (ФОТО) Небезпечний предмет в...

Опубліковано Поліція Києва 27 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві поліція вилучила у чоловіка гранату. Гранату вилучили за місцем проживання затриманого в метро з боєприпасами.