ua en ru

У Києві чоловік застрелився у приміщенні художньої галереї

У Києві чоловік застрелився у приміщенні художньої галереї Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Чоловік міг вчинити самогубство через боргові зобов’язання або тяжку хронічну хворобу

У Києві чоловік застрелився у приміщенні художньої галереї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Тіло загиблого із вогнепальним пораненням знайшли у закритому зсередини приміщенні. Основною версією слідство є вчинення самогубства", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія трапилася у Шевченківському районі столиці. До правоохоронців звернулася 42-річна місцева мешканка за допомогою щодо відкриття дверей у художній галереї, де може знаходитися її зниклий чоловік.

"На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло 42-річного чоловіка із вогнепальним пораненням грудної клітини, поруч лежав пістолет, із якого був зроблений постріл. При огляді приміщення правоохоронці вилучили ще кілька пістолетів (за попередньою інформацією, один із них був викрадений два роки тому із військової частини, інша зброя у базах не фігурує) та більше 300 набоїв різного калібру", - розповів глава поліції Києва Андрій Крищенко.

Повідомляється, що чоловік міг вчинити самогубство через боргові зобов’язання або тяжку хронічну хворобу.

У Києві чоловік застрелився у приміщенні художньої галереї

Фото: виявлена зброя (kyiv.npu.gov.ua)

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - самогубство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області військовий вчинив самогубство.