ua en ru

У Києві чоловік напав на поштове відділення, вимагаючи 20 грн

У Києві чоловік напав на поштове відділення, вимагаючи 20 грн Фото: МВС

Отримавши гроші, нападник став загрожувати всім присутнім фізичною розправою

У Дніпровському районі Києва сьогодні, 30 вересня, чоловік напав на поштове відділення і, погрожуючи ножем, вимагав у працівника 20 грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС Києва.

"Поштове відділення зайшов кремезний чоловік. Дочекавшись своєї черги до віконця каси, відвідувач раптом дістав з кишені ніж і почав вимагати 20 гривень. Касир негайно виконала його наказ. Однак зловмисник з приміщення виходити не поспішав: вийнявши з рюкзака ще більший ніж і дві металеві палиці, він почав голосно кричати і погрожувати всім присутнім фізичною розправою", - йдеться в повідомленні.

Скориставшись панікою, одна з касирів набрала номер дільничного інспектора міліції і повідомила про напад. Правоохоронці вели переговори з нападником, а коли той втратив пильність, наділи на чоловіка наручники.

"Згодом з'ясувалося, що 48-річний киянин відбував покарання за скоєння низки тяжких злочинів - убивства, зґвалтування, розбійних нападів, грабежів. Його жертвами ставали виключно жінки. Міліціонерам затриманий пояснив, що насправді зробив це не заради грошей. Йому важливо відчувати силу і побачити переляк в очах жінок", - повідомили в МВС.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на вулиці Анни Ахматової у ніч з 26 на 27 вересня сталася стрілянина.