ua en ru

У Києві чоловік побив дружину і погрожував влаштувати вибух у кафе, - поліція

У Києві чоловік побив дружину і погрожував влаштувати вибух у кафе, - поліція Фото: поліція (РБК-Україна)

Поліція відкрила справу за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю

У Солом'янському районі чоловік побив дружину і погрожував влаштувати вибух у кафе, правоохоронці затримали хулігана. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Повідомляється, що чоловік посварився з дружиною і почав її бити, після чого вона вибігла на вулицю. За словами очевидців, які спробували заспокоїти нападника, чоловік був у неадекватному стані. На вулиці він ще кілька разів ударив дружину, а потім забіг у кафе, розмахуючи ножем і погрожуючи кинути гранату.

Поліція затримала зловмисника, при обшуку в його квартирі вилучили предмети, схожі на корпус гранати РГД-5, паперовий згорток з порохом вагою 600 грамів, рушницю і 28 патронів. Усі предмети направлені на експертизу. Затриманий був раніше судимий за крадіжки. Поліція відкрила справу за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за 20 днів з обігу вилучили понад 600 одиниць зброї та 18 тонн вибухівки. За фактами порушення правил зберігання вогнепальної зброї майже 5 тис. осіб притягнули до адміністративної відповідальності.